miercuri, 27 noiembrie 2013

Anotimpul FERICIRII!

Intr-un tarziu chiar si anul acesta incapatanat si greoi, da semne ca se apropie de sfarsit.

A inceput sa albeasca si sa tremure, iar noi in dezacord cu raceala lui, cautam caldura din alte surse, de la ceaiuri si cafele pana la bine-venitul vin fiert cu scortisoara, preferabil in companii dintre cele mai placute.

Prin urmare... le recomand Barbatilor sa profite de minunatul contrast si de temperaturile timide, pentru a le scoate pe fete din rutina lor, incercand sa dezvaluie incet Femeia din acestea.
 Pot face asta simplu, oferindu-le o cura de de frig natural, dar nu prea mult, ci doar cat sa constate ca o imbratisare calda este binevenita in viata fiecaruia. ;)
 Iar apoi cu eleganta specifica cuiva care stie foarte bine ce-si doreste si cum sa exprime placut aceste ganduri, le pot invita intr-un loc linistit, in care seductia unor discutii colorate atent, sa nu fie o intentie, ci impletirea naturala a zambetelor sincere, cu ganduri dintre cele mai frumoase.

Dupa ce ai alungat frigul din exterior, reusind sa emani suficienta caldura incat sa fii simtit si-n interiorul acelei persoane, sa nu crezi ca asa ceva trece neobservat, cu putina rabdare, restul e pura inertie.

A nu se intelege ca fetele pot ezita sa fie Femei, uneori baietii mai ratacesc Barbatii din ei, asa ca nu strica din cand in cand, sa ne reamintiti ca aveti dorinte si mii de idei efervescente pe care abia asteptati sa le impartiti cu cineva drag ;)



Ce poate fi mai frumos decat sa te retragi, impreuna cu acel cineva drag, intr-un loc caldut si primitor, unde sa te poti cuibari in alintarea unor povesti amuzante, condimentate cu insinuari fine sub mangaierea zambetelor sincere?

Nu mai conteaza ca afara ninge sau e frig, ca vantul agita haotic fulgii de nea. Pentru voi acesta-i un dans, iar muzica lui, cu putina buna-vointa va face din aceasta iarna ANOTIMPUL FERICIRII!

Tuturor va dedic urmatoarea melodie, poate va inspira ;)
Let it snow - Dean Martin
http://www.youtube.com/watch?v=o2uvtl-1V70


27348

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu