marți, 11 ianuarie 2011

AMR O ZI...



A mai ramas o zi... doar o zi... calendarul zice ca maine se vor aniversa x ani de la nasterea subsemnatului... din cate se observa se pare ca voi sarbatori cu surle si trambite la minunatul meu job... (nu, nu este vorba de o petrecere si poate doar de cateva urari protocolare, ci de fascinanta cale prin care oamenii se tin ocupati: WORK WORK WORK...
Gandindu-ma la ipostaza aceasta constientizez din nou iluzia ciclica din postarea anterioara, ceea ce nu este deloc revelator, asa ca mai bine ma comport si eu ca toti ceilalti si... nu gandesc.

SO MUCH ABOUT GREAT EXPECTATIONS... :(

Voi lasa aceasta postare deschisa si de cate ori in aceasta zi voi avea ocazia sa mai adaug ceva, si voi simti ca am ceva de adaugat... o voi face.

P.S. Multumesc pentru urarile de pe Facebook , sa nu se supere prietenii pe mine dar din motive de protectie a informatiilor cu caracter personal am preferat sa decalez putin ziua de nastere declarata acolo.

P.P.S: Daca timpul o va permite vineri seara mi-ar placea sa incerc macar simularea intentiei de a sarbatori aceasta aniversare, asa ca daca exista persoane (dintre cititorii acetui blog) care nu ma cunosc personal si considera ca vineri (14.01.2011) ar putea savura un pahar din IERIULDEMAINE in prezenta subsemnatului... intr-un bar din Bucuresti (sect 2, zona Iancului) Sunteti inviati!

Stiu ca este o idee un pic aiuristica dar... acesta va fi condimentul care poate va concretiza intentia unui zambet placut, si hai sa fim seriosi doar nu va asteptati de la mine sa am doar ganduri care mi-ar consolida ipostaza de personaj normal, I'M NOT :) !
Pentru mai multe informatii si detaii imi puteti scrie un comentariu (care va rog sa fie semnat) si voi raspunde (puteti sta linistiti acesta nu va fi publicat daca nu doriti asta, e suficient sa-mi precizati acest detaliu)

Imi cer scuze fata de persoanele cu care nu voi apuca sa vorbesc personal sa le spun de aceasta intentie dar daca ma cunosc stiu ca nu intentia negativa a fost de vina ci timpul, asa ca in masura in care stiu ca prezenta lor va fi placuta, invitatia este cat se poate de valabila, singura rugaminte fata de cei care doresc sa ma onoreze cu prezenta este sa-mi confirme pana joi seara, cel tarziu vineri dimineata ca sa stiu pentru cate persoane sa fac rezervarea.

Multumesc pentru intelegere, o zi minunata!

http://www.youtube.com/watch?v=zM0k99OpiXM

21.57
Am ajuns acasa... deci ziua de lucru a fost normala... ca noi toti de altfel...
Am apucat cat de cat sa raspund dar nu cum mi-as fi dorit, sa mai si scriu dar... nici acum nu prea pot pentru ca ar fi indicat sa fac ceva ordine nu de alta dar maine seara, probabil la fel de tarziu ca si acum, cand voi ajunge acasa poate ceva oameni s-au gandit sa-mi ureze personal la multi ani si... trebuie sa-i primesc intr-un mediu acceptabil, situatie in care ma apuc de ordine apoi poate apuc si eu sa fac o baieee, binemeritata de altfel ;)
O seara suava, sau... efervescenta! fiecaruia dupa cum merita...

15 comentarii:

  1. La Multi Ani!


    in varful picioarelor am trecut...
    un an plin de realizari si impliniri iti urez.multa sanatate si multe,dar muuulte momente de fericire in anul ce a venit.

    talpidenisip

    RăspundețiȘtergere
  2. Io zic sa inchiriezi tot barul(ca si asa nu e mare), daca tot faci cinste si tot iti promovezi blogul.

    RăspundețiȘtergere
  3. @talpidenisip
    Multumesc (la fel) frumos pentru urari, Doamne ajuta sa fie astfel.

    @anonim
    :))) sa inteleg ca te auto-incluzi printre persoanele a caror prezenta nu mi-ar face placere si te-ai gandit sa-ti etalezi umorul hilar?
    Ideea nu este defel sa-mi promovez blogul, dimpotriva, sa am cel putin intentia de a multumi celor care mai mult sau mai putin mi-au fost alaturi pe aceste meleaguri, intr-unul dintre locurile sfinte prin care oricum trecem pe parcursul acestei vieti, in cursul unei ceremonii nobile se spune: "sa-ti fie alaturi la bine si la greu"...
    Daca cineva mi-a fost alaturi macar cu gandurile daca nu si cuvintele, atunci cand am trecut prin momente mai putin bune, de ce nu mi-ar fi si cand doresc sa ma bucur???
    P.S. cineva s-a suparat cand a citit invitatia mea de aici, spunandu-mi ca credea ca invitati sunt doar persoanele apropiate... oare am gresit?

    RăspundețiȘtergere
  4. Happy 2o11 inainte de toate :)
    Frumoasa invitatia ta! Un "la multi ani" cu multa caldura, sa ai parte de o zi de nastere linistita si plina de bucurie!
    Petrecere frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  5. O idee fantastica! :) Sunt convinsa ca vei fu surprins si vei surprinde foarte placut.
    Asteptul post-ul cu detaliile picante :)
    offf...sper ca stii ca as fi venit cu primul tren
    Toate gandurile bune,
    AncaGoanga

    ps: cine decide care ne sunt persoanele apropiate?!?! ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi ani!!! Sa fii sanatos, fericit, iubit! Mult noroc si multe impliniri!
    Iti doresc tot ce-i mai bun, sincer si frumos in viata!

    P.S. Un zambet cald si-un sincer LA MULTI ANI!:)

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani! si un zambet,..o floare,..o raza de soare...:)

    AncaGoanga

    RăspundețiȘtergere
  8. La multi ani frumosi si sanatosi, plini de zambete si fericire!

    L.

    RăspundețiȘtergere
  9. La multi ani,amice!

    Ionut Ilie

    RăspundețiȘtergere
  10. Rugamintea-ti este respectata, nu voi publica ce mi-ai scris, totusi as prefera putina lumina daca nu-i cu suparare. Multumesc pentru urari si... astept ceva lamuriri :)

    RăspundețiȘtergere
  11. A birthday is just the first day of another
    365-day journey around the sun. Enjoy the trip.
    I hope it is not to late for the wishes
    Happy Birthday
    Dana, Canada

    RăspundețiȘtergere
  12. Ma gandeam sa iti scriu un mesaj de ceva timp, dar am tot amanat. Ce m-a facut sa iti scriu a fost faptul ca te-am vazut in tramvai acum vreo 2 zile, cred ca tu erai...nu sunt sigura 100% :)
    Acum am vazut ca, de curand a fost ziua ta si profit de ocazie ca sa iti urez LA MULTI ANI! (desi cu intarziere), multa sanatate ("ca e mai buna decat toate"), implinire pe plan profesional (asta insemnand sa gasesti acel domeniu in care iti face placere sa lucrezi si care iti da energie, nu ti-o fura; sau orice altceva inseamna pentru tine implinire la capitolul asta), si sa intalnesti femeia ideala,cea care indeplineste cele mai exigente cerinte ale tale :) Si cel mai important, iti urez sa te bucuri de viata in fiecare clipa, oricum ar fi ea.
    Revenind la motivul pentru care ti-am scris, vroiam sa iti spun ca, citind o parte din postarile de pe blog, mi-am dat seama ca esti chiar un baiat ok, care nu e superficial si apreciez acest lucru la tine, plus ca pari o persoana corecta. Imi aduc aminte ca prima oara cand am vorbit cu tine la telefon mi-ai creat aceeasi impresie. Desi, in continuare cred ca esti un pic prea critic :P Poate nu vei mai fi atunci cand o vei gasi pe "EA".
    Am scris acest mesaj pentru tine, nu trebuie sa il postezi pe blog, dar faci cum vrei. Am vrut doar sa iti transmit aceste ganduri. As fi putut sa aleg si alta varianta, dar am ales calea anonimatului.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ai spus ca nu trebuie publicat, nu ca nu doresti, situatie in care iata-l.
    Multumesc pt urari si cuvintele frumoase, DA! eu eram in tramvaiul 41, te-am privit pt o clipa dar n-ai avut nici o reactie, situatie in care mi-am zis ca nu-ti mai amintesti si nu-mi place sa deranjez pentru a da explicatii.
    Sunt mai superficial decat mi-as dori sa fi fost cand imi doream sa nu fiu superficial :)

    RăspundețiȘtergere